Jag och William placerade oss och glodde, hade inte sett tidigare som William hade men han tyckte stenhårt att Ranelid skulle vinna, nu vann en som vanligt (med undantag från förra året) en tråkig människa med en tråkig låt. Jag är inte så mycket för den sortens musik, tyckte väl Danny, Molly eller Dead by April och top cats var helt okej. Men de är ju typ sånt jag lyssnar på. Ni som diggar bruden som vann tycker förmodligen min musiksmak är lite dålig. Hur som haver, hade det varit kul att skicka Torsten eller Ranelid bara för de skulle varit så otippat.

Annars var kvällens höjdpunkt tanten med busken i publiken! Kan säga att jag inte kunde låta bli att skicka sms till folk om saken.

10 kommentarer

  1. Det fanns många bra låtar, Top Cats är härliga, Ranelid och Lisas texter var sköna, men jag röstade på Loreen och Danny (jag vet två men kunde inte bestämma mig). Loreen är bra. Kram!

  2. Jag ville att David skulle vinna han hade helt klart den grymmaste låten men Loreen jag skämms! Kan ingen binda fast människan? jag hoppas de blir tvugna att skicka Danny ist så man slipper skämmas ihjäl -jag fattar inte att ingen fattat att Euphoria = pyskos -sunt eller? Inte OK!

    1. Night Flies – Gillar inte heller Loreen, inte min smak alls :S. Men mina favoriter går aldrig vidare så jag kan säga ”skyll inte på mig jag röstade inte på henne.” 😉

    1. Jennifer – En i publiken, blev tydligen världens grej av saken… Jag tog det mest med lite glimten i ögat liksom.

  3. Jag tror & hoppas på Loreen, första gången på flera år nu som det känns ’rätt’! Danny hade också en bra låt, framförandet & klädseln var väl inte direkt i min smak. 😉 Dead by April röstade jag på – 13 gånger! 😉 & jag tror nog att jag var ensam om det med tanke på resultatet. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa