Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Mys

20120310-200350.jpg

Lite godis och chips mys framför mello. Första gången att se på för min del.

6 Comments

    1. Hellyh – Den är jättefin, en riktig favoritskål. Jag köpte den på ÖB för 25 kr för flera år sedan. Tror det var typ 2005-2006 kanske? Har ingen aning om märke men den är ett sånt där fynd man inte fattar att man gjort på ÖB 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d