Fy sjutton är rejält förkyld och har lite febertoppar men det spelar ingen roll, kan inte vara sjuk nu så får köra på i veckan. Inget att göra åt liksom, vill göra klart VFUN nu.
Imorgon ska vi ha redovisning i skolan och de för brista eller bära, känner mig inte de minsta peppad eftersom uppgiften handlar om kvalitetsredovisningar och sådant togs bort 2011.

Åt maxmat idag för jag kände mig seg, orkade helt enkelt inte laga något. Men imorgon blir det ägg här tänkte jag och pannkakor åt William. Björn skulle äta med några från jobbet.

Ser framemot nästa vecka typ på torsdag när det enbart är studier att koncentrera sig på idag, då finns det lite tid över för att blogga mer och mer tid för att göra på uppgifterna till skolan. Det ska bli grymt skönt att börja gå åt “rätt” håll. Våren, och sommaren!

8 kommentarer

  1. Känns som att det är något på gång hos mig med, fast så har jag känt länge, det liksom bara petar på mig och bara går förbi. Nästan bättre att bli sjuk och sedan är det bra.

  2. Åh jobbigt att vara förkyld, du får krya på dig! 🙂

    svar: Jaa men nu fungerar internet igen, helt konstigt!
    Det är en stor stickad sjal jag har på mig på bilden, köpt den från Melba.se för ungefär ett år sen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: