War horse

Nu har jag sett den filmen jag velat se väldigt länge! Den hamnar på en av mina favoriter och jag kommer garanterat köpa den, vilken fin satt med tårar i ögonen flera gånger. Lite black beauty känsla fick man på vissa ställen men mest var den egen, tänkte även en del på Mannen som kunde tala med hästar när jag såg den. Mycket i filmen visar ju hur värdet på djur är baserat på olika människors syn och jag tycker absolut att den ska ses. Jag har aldrig hållit på med hästar, men jag tycker om att se på dem. Det finns något mystiskt lugn i hästar jag alltid varit imponerad över. Sen gillar jag krigsfilmer och det är kul med engelska filmer eftersom de mesta man ser är amerikanskt, gillade även att Steven Spielberg gjort denna. Se den om du inte redan gjort det!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xRf3SfeMRD4[/youtube]

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “War horse

 • 17 mars, 2012 at 17:39
  Permalink

  Härligt att hitta en film man tycker om 😀

  svar: Jaa det är faktiskt riktigt roligt att sy, synd att jag inte gör det oftare. Tror jag tycker det är jobbigt att packa upp symaskinen hela tiden, haha! 🙂

  Reply
  • 17 mars, 2012 at 18:06
   Permalink

   Jasmine – Verkligen 😀 . De är inte direkt vanligt för jag ser knappt på film hehe 😀

   Reply
 • 17 mars, 2012 at 17:43
  Permalink

  Haha tar och svarar här igen 😉

  Åh är inte lite avis på dig som har ett eget ställe att inreda! Själv har jag ju mina rum bara haha. Fast ibland kan jag tjata på mamma tills jag får göra om något i resten av huset 😉

  Reply
  • 17 mars, 2012 at 18:08
   Permalink

   Jasmine – Det är kul 😀 . Jag önskar man hade råd med en stor villa så man kunde inreda helt själv och fixa 🙂

   Reply
   • 17 mars, 2012 at 22:54
    Permalink

    Haha jaa jag skulle vilja köpa hela Rottneby Herrgård typ, rusta upp det helt och inreda precis som jag vill! Fast det kanske inte är så kul om det är hemsökt som det sägs, haha..

    Jag är också sugen på en ny sminkväska! Eller mer en necessär jag kan ha med i väskan med nödvändiga saker. Trodde det skulle vara lätt att hitta, men har fortfarande inte hittat den rätta 😉

    Reply
    • 17 mars, 2012 at 23:31
     Permalink

     Jasmine – De skulle vara något 😀 . Min dröm är att köpa en riktigt gammal villa typ lite saltkråkan stil och inreda lantligt 🙂 .

     Reply
  • 19 mars, 2012 at 20:09
   Permalink

   Zandrajonsson – Den var verkligen underbar 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: