Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Fredagsmys.

Valet av film föll självklart på Tintin dock orkade inte Williams kompis se klart hela då han var trött (sugen på fniss i sängen?) så grabbarna har gått och lagt sig i Williams säng, där William läser Gittan och fårskallarna högt för de båda. Tror dock de kommer somna rätt snart.

Hur som helst bjöd jag på en underbart god fruktsallad till kvällsmys.
Grädde, jordgubbar (10 kr förpackningen på Maxi), vindruvor, bananer och kivi.
Barnen åt och var jättenöjda. William var lite förnärmad över mitt val av fredagsmys först; ”INGET GODIS! ELLER CHIPS?! Mamma du skämtar?!” Men när han väl fick skålen var han jättenöjd och sa att det var perfekt.
Jag tycker det är onödigt med massa godis och chips, de får i sig så mycket socker ändå barn, så därför så kände jag för att detta var perfekt.

14 Comments

  1. Låter som ni haft en riktigt mysig kväll! 🙂

    svar: Ja man får verkligen passa på att njuta av detta underbara väder! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: