Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Söndagsmorgonmys.

Okej klockan är nästan 11 när jag skriver detta, men när klockan var omställd tog William en sovmorgon till nio och sedan passade han på att läsa lite läsläxa för mig. Jag kom på att jag vill ut i det fina vädret idag, så vi har bestämt att vi ska gå till Kniva med en liten tur förbi ”sommar-rusta” i Norslund och en sväng till ÖB. Kommer bli glass för William på vägen, förhoppningsvis förbränner man frukosten vi tog idag också. Men jag kände för att lyxa till.
William tog dock bara fruktsalladen då han inte orkade mer sa han.

Min frukost (att jag åt var stort), bestod av;
Äggröra.
En kopp tassimolatte.
1 skål med fruktsallad (en halvbanan, jordgubbar, vindruvor). Toppingen blev en klick nyvispad grädde med krossade linfrön och solrosfrön.

William var nöjd hur som helst, nu ska jag hoppa in i duschen för sen blir det promenad i mina nya skor. Tänker nämligen inte trippa runt i högklackat till Kniva det är 11,7 km körsträcka dit och vi ska gå så jag har en aning om att det är lite längre att gå dit.

Lyxfrulle.

William njöt av frukosten.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: