Buss 41 mot Högskolan i Gävle.

Sitter på paddan på väg mot högskolan i Gävle. William är på fritids, får alltid så dåligt samvete när han får gå till skolan/fritids så här tidigt. Jag hatar de verkligen även om han trivs som fisken i vattnet, men i mitt hjärta känns de fel att ha sitt barn på skola och fritids en heldag. Jag skulle lätt vara hemmamamma om ekonomin fanns för de, typ jobba med eget företag hemifrån så William alltid hade sin mamma hemma. Jag tar väl och spottar på mig som kvinna enligt vissa nu, men jag har alltid trivts bäst i hemmet, städa och fixa med familjen. Mitt drömjobb är att vara dagmamma det där med att umgås med massa folk är inte min grej, jag har mina vänner och visst jag lär gärna känna flera, men jag har stora folkgrupper. Jag känner mig som en elefant i en glasbur, som folk tittar på mig, tycker illa om mig och jag har inte självförtroendet att tro mig vara omtyckt. Jag förutsätter alltid att folk vill mig illa, livet formar oss och en hårda törnar har gjort mig sådan.
Jag tror trots detta att resan till Gävle behövs för min självkänsla, för jag känner inte en kotte där.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Buss 41 mot Högskolan i Gävle.

 • 29 mars, 2012 at 07:44
  Permalink

  Alltid trist att behöva lämna sina barn till en omsorg även om man vet att de har det bra, typiskt oss mammor att känna så.

  Reply
  • 30 mars, 2012 at 12:01
   Permalink

   Nett – Verkligen, är väl hönsmamman i en 🙂

   Reply
 • 29 mars, 2012 at 10:11
  Permalink

  Du är omtyckt och alla som läser din blogg fastnar för Dig, vill jag lova.Och du har en son som säkerligen älskar dig. Du är väldigt omtyckt av mig. Jag tycker ärligt talat du är en varm, vacker och rolig kvinna. Varm Kram med kärlek// Mia <3

  Reply
 • 29 mars, 2012 at 14:50
  Permalink

  Om jag ska tala för mig själv så Äääälskade jag när jag fick vara på fritids innan skolan! Åh det var så mysigt! Mamma var oftast hemma när jag slutade skolan, för hon pluggade, men när jag fick vara på fritids var jag överlycklig! Det var så himla roligt att vara med alla kompisar och pyssla med olika saker 😀 Men förstår hur du känner… 🙂 Ha så kul i gävle.

  Reply
  • 30 mars, 2012 at 12:03
   Permalink

   Cornelia – Är nog så. William var jättenöjd över tiden på fritids bara jag som får dåligt samvete 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: