Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Min barndomskärlek.

Sitter och kollar på River Phoenix klipp på youtube. Jag var verkligen rejält kär i honom, när jag såg stand by me första gången blev jag helt förälskad i karl. Sedan hade han ju dött långt innan jag såg honom, även om jag redan hört talas om honom. Hemskt öde, men verkar som att vissa lever för att dö unga. Hur som helst, stand by me är en film jag måste köpa. Den är en klassiker jag kommer få William att titta på i framtiden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vZ1DMjdI1lY&feature=related[/youtube]

 

Tyckte denna video var fint gjort.

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: