Dark Mode Off / On
Gynekologi

Begär.

Huuu. Ligger i min säng nerbäddad och skulle behöva gå upp och kissa, men orkar inte. Här har vi en outtalad talang hos mig själv jag kan hålla mig i timmar. Vaknade runt 7 i morse och var askissnödig somnade om, sov till 9 och var ännu mer kissnödig, valde att surfa runt på iphonen och kissnödigheten försvann. Nu kom den tillbaka igen, går verkligen att kontrollera sånt. Jag har konstig blåsa, för ett par år sedan hade vi heldag på högskolan, jag hade försovit mig så hoppade in i duschen, sminkade mig i panik, sprang i väg med William till förskolan och hetsade till skolan. Då jag finner allmänna toaletter vidriga och undviker det så mycket jag kan kissade jag inte under hela dagen. Hämtade William och vi begav oss hem, Björn fixade middagen och sen runt 21.00 på kvällen gick jag på toaletten och insåg att jag inte kissat på ett dygn…

För 2 år sedan fick jag en lätt utskällning på mvc när jag tog cellprov. Jag passade på att kolla om jag hade uvi samtidigt då jag ofta går med dold uvi utan att veta om det. Hur som helst frågade BM om jag nyss kissat klockan var 11 jag sa, hmm när du säger det har jag inte kissat alla idag. Hon blev genast chockad och frågade när jag kissat senast, jag funderade och insåg att det nog var runt 20,00 kvällen innan. Blev skickad på toaletten och fick försöka tvinga mig själv att kissa. Urinet var alldeles grumligt och BM var upprörd och under undersökningen fick jag veta att min urinblåsa var förstoppad och att jag MÅSTE dricka mer så jag känner att jag ska på toaletten. De mindes jag någon dag, sen var det ett passerade moment. Medan jag skrivit detta har jag året igen slutat vara kissnödig.

20120414-102634.jpg
Min utsikt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: