Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 06 – Min dag

Hmm, känns som att jag redan berättat vad jag gjort men here we go!

Låg kvar en längre stund i sängen innan jag gick upp, duschade och gjorde sånt där ”måste göras” grejer. Pluggade och pratade en stund med Lisa i telefonen, drack en kopp té och brorsan kom hit vid 15.00 vi såg på lite tv och sedan begav vi oss ner på stan. Blev en take away för brorsan var sugen på det.
Efteråt gick vi vidare till bion. Köpte popcorn och lite dricka och såg filmen, skrattade och hade trevligt.
Efter filmen var slut gick vi hem hit. Kikade på F.R.I.E.N.D.S och nyss åkte brorsan hem. Så fort han ringer och berättar att han kommit hem ska gå och sova.

Det var min dag.

 

2 Comments

    1. Lotta, mamma till Lucas – Det är helt okej, men jag gillar inte att vara själv speciellt ofta. Däremot var det kul igår för jag fick någon att umgås med ;).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: