Dag 07 – Det här gör mig glad

William gör mig oftast glad, ibland blir man ju sur på honom också. Men det är ju naturligt att man liksom får säga ifrån som förälder och TJATA! Den föräldern som alltid är tipptopp är det något fel på, William blir sur på mig ibland och jag blir sur på honom. Sånt är livet liksom, ofta när man läser hur folk “åh det är så pluttinuttigt” så tänker jag “i de finaste vatten, simmar de fulaste fiskarna”. Sen tycker jag, man måste vara sur ibland för att kunna vara glad, eller hur? Livet måste vara tråkigt ibland för att det ska kunna vara kul. Det är en balansgång liksom.

Hur som vad gör mig glad förutom att se William glad? Att höra hans skratt och se honom leka med hans bästa vän.
Jag blir glad av att shoppa, jag blir glad av att ha snyggt omkring mig, jag blir glad av att träffa personer jag tycker om. Jag blir även glad av god mat, jag blir glad av en rolig film och att sjunga här hemma. Jag blir glad av massor av saker och glädje är något jag försöker ta vara på och inte slösa för det är lättare att se negativa saker och bli ledsen än glad. Så de glädjeämnen jag hör vårdar jag otroligt ömt.

 

Jag och den som gör mig gladast.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Dag 07 – Det här gör mig glad

 • 15 april, 2012 at 14:21
  Permalink

  Det finns många saker att vara glad över i livet. Det finns så många människor som bara klagar hela tiden över allt och ingenting, istället för att faktiskt glädjas åt det man har! Jag ser något positivt i allt, det blir mycket lättare då 🙂

  svar: Ja visst är färgen härlig 😀

  Reply
  • 15 april, 2012 at 20:21
   Permalink

   Jasmine – bättre att göra så se det som är bra istället för det som är dåligt. Det vinner man på i längden tror jag 🙂

   Reply
 • 15 april, 2012 at 18:39
  Permalink

  Hej hop och god kväll…. klart man får bli sur och ARG på sina barn samt Föräldrar =). Helt naturligt tycker jag. Hoppas du får en bra kväll. =) kram

  Reply
  • 15 april, 2012 at 20:22
   Permalink

   Jessica – Så är det verkligen 🙂 . Ibland känns det dock som vissa tycker det är “så” hemskt och tabu, klart man inte alltid kan vara tipptopp liksom 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: