Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

American pie reuion – mitt tycke.

Den var SKITBRA! Verkligen en nostalgitripp, om man gillade första filmen är denna absolut värd att se. Jag skrattade så tårarna rann flera gånger. Det är hög igenkänningsfaktor i filmen, eller hur man ska säga. Mycket av de dom tog upp var sånt som man liksom minns och blir nostalgisk av. Jag har inte sett dom där ”oäkta” filmerna, utan håller mig till originalskådisarna som var med idag. Både jag och brorsan var överens om att denna var bra.

Vet vad det blir för filmköp om några månader.

6 Comments

  1. Sv: Jaaa det känns ju annars trist för dom och sitta där med uppgifter som är rent för lätta för dom ^^.
    Hehe vill också se nya American Pie filmen alltså :D.
    Älskar dom filmerna ÅÅ

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa