Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Someting old.

Mamma skickade över en bild jag aldrig tidigare sett.
Jag var 15 här, riktigt kul att se faktiskt.

 

2 Comments

  1. Du passar ju superbra i blondt ju! Nu ska jag ta tag i att bleka mitt hår lite till -blev inte så sist, en mix av orange, gult och brunt typ ha ha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: