Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Sovmorgon or not.

Hade tänkt ta sovmorgon idag, dock ringde telefonen så så blev det inte. William har ju sovit hos Björn i natt och jag är faktiskt lite besviken på att jag inte fick sova en stund. Jaja! Vad är en sovmorgon?!

Hur som ska jag snart hoppa in i duschen, för Björn tyckte vi skulle åka på den nya thai- restaurangen och luncha för att sedan bege oss till Sågmyra, jag är PÅÅÅ! Thai är ju gott! Finns tydligen sushi där också men det vet jag inte hur vida jag är sugen på att smaka eller ej. Känns läskigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.