Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 15 – Detta ångrar jag

Jag försöker att inte ångra saker, visst kan jag ibland känna att varför hände just det där men samtidigt har alla mina ”misstag”, alltid fört med sig något gott i slutändan hade jag inte gjort det där jag borde ångra hade jag aldrig fått det jag velat ha. Jag tror livet är ett tagande och givande av dåliga och bra saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.