Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Jobbat.

Vilken spännande dag måste jag säga, i morse fick jag ett sms av Lisa där hon undrade om jag kunde tänka mig att vicka idag. Jag tänkte varför inte så svarade ja, dock ganska sent så trodde att det säkert gått till någon annan. Så ringde Ewa mig och berättade att hennes dotter blivit sjuk och att det var hon som varit bokad för jobbet på stället Lisa frågat mig om. Ewa tyckte därför att jag borde ta och vikariera då det är ett vikariat för hela veckan, jag tänkte varför inte och bestämde mig för att det här fixar jag.
Så rektorn för skolan ringde, jag fick ta mig dit och vips jobbade jag. Det kändes verkligen jättekul! En hel veckas jobb och det känns så spännande och roligt.

Imorgon blir det en utmaning vill jag lova, jag ska agera musiklärare! Jag som aldrig tidigare haft musik, tänkte ta med paddan och spela upp mina idoler från samma ålder som barnen är på, sedan ta upp ”vad är en idol”, ”vilka idoler har ni”, ”vilken musikgenre”, och andra frågor. Sedan gav Lisa mig tipset att låta barnen översätta en engelsk låttext till svenska så tänkte prova det. Om barnen gör uppgiften i grupp och med stöd från mig borde det ju vara givande, dessutom får de då in lite engelska, fundera över översättning och vad orden står för tror det kan bli kul. Jag kan tyvärr inte spela instrument och sjunga känns inte direkt lockande faktiskt, så jag kör ett lite annorlunda musikpass men det kan ju vara kul det med. Har turen att få göra samma lektion 3 tillfällen på raken så, då blir sista passet förmodligen bäst.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: