Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Bula på benet.

Blev bokad för jobb idag med, 9-15 blir dock en resa åt motsatt håll från jag jobbade igår. Blev dock aningen sur igår när jag fick veta av personalen att de i vikariepoolen höll mig och 3 till på jour för att det inte ska gå och förboka oss vikarier. På vilket vis är de bra för barnen?! Borde det inte vara bättre om barnen får samma vikarier istället för att de ska komma nya varje dag? Jag tror inte alls det är bra med ny personal som kommer dit varje dag, utan jag tror barn behöver känna igen ansikten för att känna sig trygga. Sjukt system och det får tummen ner av mig! Så nu är jag bokad på en tredje förskola idag, inte för det spelar mig någon roll att befinna mig med olika personer tre dagar i rad men jag anser att det är fel gentemot barnen, sen är det ju skönt med att komma till samma två ställen i rad då man lär sig rutinerna. När man hoppar runt på tre olika arbetsplatser får man lära sig rutiner på tre olika ställen på en vecka, det blir ganska mycket i huvudet att memorera och de tråkigaste av allt är att det är skitsvårt att läsa sig namnen, till sist blir barnen ”du där med blå tröja” istället för ”Elin med blå tröja”. Jag vill gärna ha en personlig kontakt med barnen, och de tycker jag man får genom att lära sig vad barnen heter, något som är omöjligt i det här vikariepoolsystemet.

Hur som, jag har fått världens blåmärke på benet typ vid vaden. Jag vet att jag inte slagit i något, det ömmande ju som fan i mitt huvud/nacke i förrgår. Det har stramat ut efter axeln och en massa, i alla fall så där i tisdags kände jag hur det nästa ”small” till i benet när jag satt och kikade på tv. Jag masserade lite lätt och kände som en kula inuti, nu har jag världens värk och blåmärke där. Blir oroad över om det är en propp, så väntar på att vct ska ringa upp.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: