Lämnade just in en matematiktentamen jag lyckades göra på cirka 1 timme, jag vet inte om jag ska bli oroad över mina snabba resultat i detta. Dock känns det som en sten föll från mina axlar och jag kan nu fullt ut koncentrera mig på examensarbetet och jobb, dock är jag pressad. Så pressad att jag idag började tokgrina och gråt så jag trodde att livets tårar skulle tömmas ur mig. Jag är ingen känslig typ, men nu är jag verkligen extrem jag är så känslig att jag inte känner igen mig själv. Jag vill att denna kurs ska vara över så jag är färdig och kan vandra vidare i livet, för det är något jag behöver vandra vidare och känna mig levande, börja jobba och umgås mer med William. Jag har verkligen sån ångest över denna termin när jag haft så knappt om tid.

Hur som haver hade jag en total lekdag med William igår, fotade en del så tänkte lägga upp lite från våran leklördag i ett inlägg här. Jag och William lekte cirkus en stund, helt ärlig är jag glad över att jag inte slog ihjäl mig, att göra cirkuskonster cirka 15 år efter att man senast gjorde det är egentligen ganska livsfarligt, men SÅ roligt!

Stadsparken, en av Faluns finaste platser.

Picknickmys. Vi åt dock aldrig av godiset.

Myspys.

William kämpade som bara den med linbanan. Han tyckte jag skulle hjälpa,
men jag sa att han fick fixa det själv…

Lyckan var total när han lyckades åka i väg själv!

Begav oss runt hemmet.
William hittade en ”blåsblomma”.

Mamman fick också blåsa, fast på en egen.

Plockar blommor.

Cirkuskonster *S*.
William skulle absolut ha foto på mig i denna position.
Hängde väl så där i 3-4 minuter innan han väl fotograferade trodde jag skulle
få blodstopp i benen *S*.

TADA! 😉

Balansgång.

William lekte att han var en starksnubbe på cirkus.

6 kommentarer

 1. Hej Madde,
  vännen det är mycket i sluttampen. Jag orkade sluttampen genom vara med i dalaspexet, jag tror jag var med i det samma veva. Sminkade dom på teatern och hade jag inte gjort det så hade jag varit nervvrak.

  För det är nerv-påfrestande i slutet och typ ”tusen” grejor att tänka på. Mitt tips: Ha rutin men andas och gå ut och gör lite roliga saker under tiden. Det känns mycket men Du klarar det!

  Du är stark och jag avundas inte dig. Men jag vet att Du klarar av det. Jag tror de flesta grinar i sluttampen, man har avverkat flera års utbildning och man ska praktisera, studier och söka arbete och även lämna flera års vana vid studier. Det är mycket på en gång. Men lita på mig,du fixar detta! =) Ta ett djupt andetag och slappna av. Jag grinade en del kvällar i slutet – kan jag tala om. Mest för det var mycket att tänka på i slutet. =) Jag ska tänka på Dig. En jätte varm och öm kram till Dig! <3

  1. Mia – Tusen tack för dina peppande ord! Dom betyder så himla mycket! Det är verkligen som du skriver, man blir helt slut och ledsen när man skriver denna uppsats. Jag ska försöka att peppa upp mig själv lite mera. Tusen tack <3.

  1. Nett – Verkligen, är skönt att ha ett moment ur världen och helt koncentrera sig på uppsatsen. 🙂 Det var jättekul, lek är spännande :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa