Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Heldag i Gävle.

Gaaaaah! Jag hade skrivit hur mycket som helst så försvann allt på paddan nu är jag mindre road vill jag säga. William sover hos Björn inatt på grund av sj du trogne gamla vän, som hade 40 minuters tågstopp i ingenmansland…

Har haft ont i halsen sedan 12 idag, jag vet vart mitt halsont brukar leda… Sängläge och andningssvårigheter. Jag hatar astma på de viset, jag blir som barn sjuk direkt någon annan är det, immunförsvar tycks inte existera i mitt liv. Vill verkligen INTE dra på mig något nu, mitt i examensarbetet och jobbperiod som jag begett mig in i. Någon förkylning har jag inte tid med helt enkelt. På tal om det så går de streptocker i huset! Är säkert de jag fått… Förkylningar och bakterier älskar mig, särskilt min käft och min hals. Undra om den har de rätta knycken kanske. Nä ska lägga mig nu och hoppas att jag med lite sömn kan lura bort bakterierna, jag ska nämligen till Gävle igen imorgon bitti och vill gärna vara frisk och ha trevligt glada stämband när jag är där.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: