Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Det är så här jag målar min dag.

William har magsjuka, så därmed har vi varit hemma. Han gick och la sig självmant för en stund sedan. Har varit lugnt hur som helst, jag har dammat och farit runt med sådana bestyr idag. Ska strax se the secret life of the american teenager och imorgon kan jag se Pretty little liars och Jane by design igen!

MUMS!

Njutfullt

Den magsjukna killen.

Mamman

Hey

Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.