Tänkte försöka hinna med att blogga emellan studier och jobb. Jag vill bara bli klar med uppsatsen nu, är glad att jag fick lite extra tid dock. Den här formen av uppgifter faller sig inte naturligt för mig. Jag är en praktiker som lär mig saker bäst genom praktiskt arbete. Hur som haver blev jag in smsad på jobb idag, hade även turen att bli bokad torsdag och fredag på samma ställe. Jag kommer jobba mellan 7.5 och 8,5 timmar de dagarna helt perfekt! Jag ser glädjen i att få de pengarna då jag behöver allt jag kan få till brytet Juli-augusti.

Jag måste ha världens gulligaste granne, hon kom nyss ner med en paj hon bakat. Hon är mamma till Williams bästis som bor i samma hus. Man får nästintill Bullerby känslor i det här huset.

Blir att se lite the secret life of the american teenager så fort William lagt sig efter badet, och sedan ska jag även se den nya serien Burnheads. Skriver ner vad jag tyckte om den senare.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa