Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

I väntan på jobbet.

Blev bokad idag, 9.00-14.30. Skönt jobb, i eftermiddag får William skolavslutning och sommarlov.

20120613-083625.jpg

6 Comments

    1. Penny – Verkligen 😀 . Jag har varit student mellan 2005- nyss så under den tiden har jag jobbat extra. Inte haft något riktigt jobb, eller de har jag aldrig haft. Bara timvik. Sedan 2008 har jag jobbat inom förskolor som timvikarie. Men får ett riktigt jobb den 13onde augusti när jag börjar jobba i en förskoleklass i Borlänge :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: