Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En tisdag i Falun.

Inget jobb idag heller, är nog så att det är slut med timvikarieperioden för mig nu. Sommaren brukar gå fort, innan man vet ordet av så står jag där och får min alldeles första klass. Min F-klass, ska bli så spännande, arbetet där jag ska jobba är i samarbete med ettan så har man tur och jobbet blir förlängt efter Juni 2013 kanske jag får fortsätta arbeta där, jag hoppas det. Det känns redan nu så perfekt!

William har lekt med kompisen hela dagen och det är så mysigt att se dem leka tillsammans. Att ha en bästa vän en viktigt!

Eftersom jag är lat idag ska vi gå på McDonalds tänkte jag. Kanske onödigt så här dagen innan barnbidraget men jag är sugen på något därifrån. Vad vet jag inte ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.