Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Lite dagligt så där.

Sov över hos Björn i natt, William var på cirkus med sin faster igår kväll så då hakade jag på hem till Björn.
Vi tog en tripp till ÖB så jag kunde köpa kuvert och duschtvål. Sedan tog vi en lång promenad på 2 timmar och gick runt under tiden hann vi in på maxi en snabbis för att köpa lite vätska. Drog mot cirkusen som var på Lugnet för att se om den var klar men det var den inte. Däremot fick vi se både Elefanter, Zebror, Åsnor och hästar och kameler. Efteråt så gick vi hemåt och sedan tog vi bilen och hämtade William och hans faster. Jag tog en öl hos Björn igår, riktigt gott. Tycker sommaren får en sugen på öl!

Nu ska jag duscha, har ätit frukost och sånt. Runt elva har jag lovat att bjuda William och hans bästis och granne på pannkakor sen efter det ska William förmodligen följa med sin farmor och plocka jordgubbar i Hedemora. Själv ska jag gå ner på lasarettet och träffa Camilla som blev niobarnsmamma igår till en liten pojke STORT grattis igen!  Ska bli jättekul att ses på riktigt jag har följt hennes blogg ett tag men även hjälpt henne med lite bloggrelaterade saker.

Nu ska jag duscha!

2 Comments

    1. Nett – Jag hade lätt haft flera om jag haft en man 😀 . Tycker det verkar jättekul med många :), men alla är ju olika :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d