Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Läraryrket

Examensfirande.

Idag kom min mamma, mormor och min mammas man hit från Orsa för att fira min examen. Lite oplanerat så där men så trevligt och kul, brorsan kom också hit. Mamma sa att hon tagit med sig lite kläder jag kunde få kika på då hon håller gå att gå igenom saker på deras vind. Men det var mer en så i det stora paketet, jag fick en jättefin SERVIS! Jag har velat ha en servis i flera år och jag blev så glad, jag visste att jag skulle få den i 30 års present men de gav mig den i examenspresent istället, jag blev så himla glad. Jag var tjugofyra när jag blev lovad servisen. Just nu står den på mitt köksbord tills jag kommit på vart den ska ha sin förvaring. Tusen tack! <3

Jag bjöd på lite kladdkaka blev ju så snabbt inpå annars hade jag bakat något mer, kaffe blev det också. Var så kul att sitta i köket och prata, jag saknar dem så ofta. Det kändes som denna dag blev perfekt. TUSEN tack igen!

Sen angående kläder hade mamma med det också, massor med fint som jag kommer ha användning av. Blusar och klänningar som var riktigt snyggt! Ni får se den sen när jag tvättat och strykt dem.

Fika

Kladdkaka

 Min servis.

Servisen

Så fin.

8 Comments

  1. Jättefin servis! 🙂 Sånt vill jag också ha, nån gång när jag blir stor 😛

    Sv: Hehe jo, jag såg dem Alla gånger de va norr om Sundsvall under ett par års tid.. Men har ”slappat till” senare år, så totalt sett dem kanske 8 ggr eller nåt. Är inte lika roligt längre när de blivit så stora och alla slåss och knuffas… :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.