Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Underbara dagar

Vilket underbart väder det blev idag. Vi åkte till Rösåsens utkikstorn och åt matsäck i form av smörgåsar med olika pålägg, marabou cookies, festis och jordgubbar. Det var så otroligt vackert man såg: Falun, Skevi, Borlänge, Vika därifrån och jag hade lite panik ett tag då jag uppfattar höjder som läskiga. Tog foton men de ligger i systemkameran och vi är hos Björn så jag iPhone bloggar. Bilder kommer imorgon. Vi åkte till skevi på vägen hem och gick till en handelsbod. Så mysigt! Var som att färdas flera år tillbaka i tiden, jag köpte jordgubbsdricka varav jag tänkte ta en drink på de när William somnat. Det är en riktig sommarkväll idag! Jag njuter! Sommaren har ju varit lite snål i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.