Dark Mode Off / On
Läraryrket

Vinterjackor så långt ögat når.

Just är det invasion av vinterjackor på bussen. Känns något tragiskt efter denna sommar. Men man får bita i de sura äpplena och gilla läget med surhet! Jag vill ha sommar med extra allt!

Nä nu går bussen mot jobb och när jag kommer hem ska jag ta med William och handla mat för kvällen. Vi ska äta falafel idag, torsdagar ska nämligen vara vår veggidag. Jag älskar kött men av miljöskäl är det bra att äta vegetariskt ibland så vi bestämde oss för torsdagar, då det är Borlänge där jag jobbats vegetariskadag i veckan. Då serveras alltid vegetarisk mat.

4 Comments

  1. Jag tänker lika med veg mat. Måndagar brukar vi försöka. Men Johan är inte så förtjust i det så är svårt att variera, ofta blir det soppa för oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: