Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Morgonstund har halsont i mun.

20120907-065631.jpg

Denna morgon har jag redig halsont, tur att det bara är några timmar till ledighet. Komma hem, städa lite och ha ledigt. Jag tror det blir att tända lite ljus ikväll. Imorgon har jag lite roliga planer för mig och William. Älskar helger när jag bara får vara med honom. Helger är till för barn, att hinna hitta på saker tillsammans den korta tid man ses när rutinerna i vardagen har grepp om en. Då känns helgen som ett perfekt tillfälle att att ta vara på tiden som förälder. Jag har dock turen i livet att få arbeta med barn och vara mamma. Perfekt kombination.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.