Jobbet gick fort idag och nu sitter jag här och filosoferar. William ligger i sängen och sover sedan ett par timmar jag tror jag ska göra desamma alldeles strax för jag är jättetrött känner jag. Trött på ett bra sätt, man känner att man lever liksom.

Comhems hemtelefon krånglar igen eller ja MIN hemtelefon genom comhem, blev något sur när jag insåg det idag och nu står man utan telefon igen. Drygt och känns fan inte okej!
Hämtade paketet från blingo idag som ni säkert såg?

Lite ont i halsen har jag börjat få med, tur att det bara är jobb imorgon så att man kan jobba slut på veckan och vara sjuk under helgen och jobba på veckan som kommer igen.

Annars räknas det ner för kalas här, jag spanar på födelsedagspresenter och myser i kroppen. Det är så kul att planera för Williams födelsedag, på hans önskelista står:
*Sagan om ringen lego
*Skylanders (han har dock inte första spelet de man lägger gubbarna på. Men han önskar sig den med.)

Det är nog de jag hört honom tjata om mest, om någon funderar på vad det ska köpa till honom.

Bilder: Walk true the memory lane.

William för 7 år sedan.

Studerar en kotte noggrant.

Provsmakning är viktigt.

Och undersöka vad saker är bra för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa