Dark Mode Off / On
Läraryrket

Genom en bussruta.

20120914-064655.jpg

Vilket väder denna fredag. Är på väg till jobbet, det är jag som öppnar på min avdelning bland förskoleklasserna idag. var en rejäl stressmorgon idag. William var långt ifrån på sitt bästa humör som fick ha ”fel” kläder. Han tyckte absolut inte kläderna jag valt var bra. Normalt får han välja själv för kräsnare unge har jag aldrig varit med om. Det ska vara snyggt och se bra ut och ja man blir tokig. Men idag ska dom ner i gruvan och då tycker jag att han kan ha kläder som värmer och som för min del är okej om de inte skulle användas igen. Det tyckte dock inte William… En kamp på morgon ibland, hehe. Men vi skiljdes som vänner och kramades en långstund min stora kille. <3

12 Comments

  1. Hahaha jag är också väldigt kräsen med mina kläder även nu. Det måste ha vart jobbigt för min mamma att ta fram kläder när jag va yngre.. ^^

    sv;
    Ja jag är superglad över de inköpen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: