Idag var det studiedag på jobbet så vi har planerat och hunnit med sådant man annars får stressa med. Kändes bra när sådant var avklarat, jag hade även ett möte om mentorsåret och fick information av en av rektorerna och min mentor. Vi gick igenom lite och ja det känns i alla fall bra, även om mitt huvud liksom bubblar efter all information. Men tror det här introduktionsåret är bra faktiskt, just de att kunna bolla idéer och fråga om det är något som är oklart.

Kom hem och ringde Comhem angående hemtelefonen men dom hade väl inga nyheter att komma med direkt, ringde även till vårdcentralen och bokade in vaccinationstid för mig och William mot Hepatit A+B med twinrix, så nästa tisdag ska vi dit och få dos 1. Varför kanske ni undrar? Men då ska jag tala om att detta är något jag tänkt göra under lång tid bara att det jag inte fått fingrarna ur och gjort det. Men nu är det bokat och nu slipper man fundera över en saken mer. Vill vaccinera mig av den enkla anledningen till att jag kan tänka mig att åka utomlands om inte allt för lång framtid och då jag jobbar med människor så känns det som något värt att vaccinera sig emot. Det här har jag tänkt göra sedan 2007 när de började prata om Hepatit på tv. Nä nog skrivet om den saken.

Drog hem till Björn och åt mat och tog sedan en tripp upp på Citygross sen skjutsade Björn hem oss och här sitter jag nu. Ska väl gå och sova strax, imorgon är det vanlig arbetsdag och efter det är det framtidsmuseet i Borlänge som gäller med jobbet. När jag kommer hem så ska vi äta och sen är det föräldramöte på Williams skola. Mitt liv är fullbokat kan man nog säga.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: