En solig morgon.

20120918-070718.jpg

Klockan är i skrivande stund 7:00 slog just över till 01 bara för de. På väg mot Borlänge och jobb. Idag är längsta dagen i barngruppen, eller ja vi kan köra helpass utan att ha ämnen som ska in på pressad tid. Jag gillar tisdagar, det är även jag som är kvar ensam vid maten på tisdagar vilket är ett lärtillfälle för sig. Blir framtidsmuseet på eftermiddagen och de ska bli jättekul och spännande! Tänk att man märker fler och fler åldertecken dom kommer smygande. Jag har hatar museum så länge ja kan minnas och nu tycker jag de är KUL! Man börjar undra om man har ett ointressant liv kanske?! En annan sak var att jag chockerade mig själv med att tänka på julen som
något mysigt när jag igår började tänka på hur jag ska julpyssla när julen är här. Jag blev helt stel!!! När fan hände det här?! Ja vet inte om jag riktigt gillar de där faktum andra tycks sträva efter att bli bullmammor och lagar middagar för hela veckan. Jag gillar liksom att vara jag, inte någon som börjar bli vuxen!

Bild från nyss när vi passerade Falukoppargruva.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En solig morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: