Kände redan i förrgår att förkylning är på gång, nu sitter jag på bussen mot jobbet där jag ska spendera dagen fram tills klockan 18:00. William ska vara med sin farfar tills jag kommer hem. Men det blir bra, William kommer ha jättekul. Jag ska se till att försöka att slippa värre halsont under dagen, det finns ju så mycket roligare saker än att vara utan röst liksom.

4 kommentarer

  1. Känner av det här med, men mest har det satt i ena ögat på mig, konstigt men så brukar det bli när jag får förkylning i kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: