Att ha roligt som jag.

20121108-070403.jpg

Av Lena har jag fått väldigt kul saker, jag önskar att jag var sån som kunde hitta på roliga saker att köpa. Prylarna nedan har jag fått vid olika tillfällen, men alla så kul på sitt lilla vis.

Träkuken fick jag av henne i inflyttningspresent till min första egna lägenhet när jag var 17. Hon tyckte den passade mig. Den har fått följa hela mitt liv från tonåring till vuxen och har en hedersplats i min bokhylla.

Träskorna fick jag av henne i tjugofemårspresent. Hon tyckte att dem passade mig eftersom jag tyckte/tycker träskor är ett hemskt plagg. Men rosa och söta är de ju ändå.

Sen nu igår sen Cookie monster, han har alltid varit en favorit jag menar hallå! Han älskar burkar med kakor!

Nu ska jag jobba, blir utedag i skogen med barnen idag. Snart är denna arbetsvecka över den med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Att ha roligt som jag.

 • 8 november, 2012 at 07:43
  Permalink

  Härliga presenter. OCH vem gillar inte cookie monster??? Hoppas du får bra dag!

  Reply
 • 8 november, 2012 at 11:20
  Permalink

  Roliga ting du har fått 🙂
  Träskor tycker jag är charmigt, inget jag använder nu men jag gjorde som liten.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: