Fy fan! Vissa människor har bara otur. Jag åkte till jobbet imorse allt var bra, gjorde de jag skulle tills jag stod med barnen som spelade rimmemory de skapat själva. Jag känner hur en illamående känsla uppkommer från ingenstans. Jag får panik och berättar för min kollega att jag mår illa. Tar ett glas vatten så innan jag vet ordet av börjar jag kräkas. Det var bara att ta mina saker och skynda mig hemåt, önskade att jag hade en BIL när jag satt på bussen.

Björn tog William idag, det är väl bättre att han är med sin pappa än att vara hos mig som är sjuk. Har inte kräkts på några timmar nu i alla fall. Det här blir en tidig kväll.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: