Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Det är dags för att påbörja mysig fredag!

20121116-064442.jpg

Nu börjar kroppen ladda inför påfyllning av helgbatterier. William är på fritids och jag sitter på bussen för att åka till jobbet. Fredagar är en himla givande dag! Det är alltid njutfullt när kroppen laddar sig för fredagar.
Gillar ni också fredagar?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.