Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

En dag från insidan.

Sitter och väntar på att kika på Så mycket bättre, är Uggla ikväll och då jag vuxit upp med den musiken känns det som denna kväll kommer bli ganska rolig. Jag kikar även på Nashville på sidan av. Har man intet att göra får man titta på serier.

Åt hemgjord pizza som jag skrev tidigare. Har jag tur får jag behålla den, jag tog visserligen inte mycket men åt lite i alla fall. Just nu är jag rädd för att behöva gå igenom samma natt som inatt så jag hoppas på det bästa.
Är magen i trevligt skick inatt ska jag till ICA och hämta ut två paket imorgon. Blingopaketet tycks dock tyvärr skina med sin frånvaro.

 

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.