Så mycket bättre.

Mycket bra program måste jag säga. Uggla är som sagt musik jag vuxit upp med. Jag mår illa sjöng jag flitigt som barn och lika så baby boom. Jag minns framför allt en gång på väg till min moster då det regnade vid Morgongåva (att jag ändå minnas att det just var där) och när vi kom ut från regnet var det en stor regnbåge över himlen, på pappas bandspelare i bilen spelades då baby boom. Jag minns även när jag såg den på tv och hoppade mellan fåtöljen och fönsterbrädan. Det är barndom för mig, musiken som satte sig i mitt hjärta redan som barn. Jag har alltid sjungit och gillat musik, provocerande texter eller mjuka texter tycks aldrig vara fel för mina öron. Så länge texten är givande så finner den mitt hjärta.

Men nu kallas sömnen! Godnatt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Så mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: