Julklappsletande.

Sitter på nätet och gör en julklappslista. Till släkten i första hand, till William får funderingarna gå senare. Men jag tänkte försöka bli klar med julklapparna denna månad så att jag sedan slipper fundera på saken. De känns ändå rätt okej.

William är hos Björn denna helg så igår läste jag boken jag köpt och idag tänkte jag se på lite tvserier, duscha och ta det lugnt bara. William kommer hem senare idag. Imorgon är det jobb igen, tycker inte helgen hinner börja innan det är full fart igen.

Nu ska jag ta och duscha! Onödigt blogginlägg kanske men har inget för mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Julklappsletande.

 • 25 november, 2012 at 15:33
  Permalink

  Det är skönt att vara klar med julklapparna 🙂

  Reply
 • 26 november, 2012 at 12:07
  Permalink

  Hej!

  Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. http://www.24dagar.se är vår adress.

  Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta 🙂

  (Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs ‘Jul i Kapernaum’.)

  Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! 🙂

  Ha det fint! 🙂

  Reply
  • 28 november, 2012 at 20:39
   Permalink

   Patrik – Vilken kul ide, jag ska titta på den med sonen och recensera den senare 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: