Har slagit in paket, och nu börjar det svåraste att inte tala om för folk vad paketen innehåller! Andra till skillnad från mig vill inte veta vad paketen innehåller, jag däremot VILL veta och tycker att det är tortyr med detta hemlighetsmakeri. Jag gillar inte hemligheter alls utan vill veta vad jag ska få, av samma anledning hatar jag även när människor har andra hemligheter för mig. Det går nämligen ganska mycket tankar i mitt huvud när jag INTE vet. Jag är fruktansvärt nyfiken! Där är jag en äkta skvallerkärring som vill veta saker först! Nu har jag på senare år börjat köpa julklappar till mig själv och skriver från TOMTEN! Då vet jag i alla fall vad några julklappar innehåller så jag slipper gå runt och känna allt för mycket hemlighetsmakeri jag tycker det är hemskt att inte veta! Ännu värre är när man inte vet hur man ska bete sig när man öppnar paket heller som varit “hemliga” för hur man än beter sig så kan det tolkas fel, där är det skitbra att veta i förväg för då kan man ÅH va bra och dessutom spela in på vad som verkar naturligt. Jag är alltid glad för vad jag får, men jag hatar att inte vara tillräckligt “före” i beräkningen.

Så nu börjas det att gå runt och inte säga; VILL du veta vad du ska få? Jag kan berätta. Det är lika svårt varje jul för det riktigt kliar i mig. Nästan som man skulle ha en släng av tourettes?! Fast jag har nog mer en släng av nyfiken skvallerkärring sjuka tyvärr. Jag kommer bli en av de där pensionärerna i framtiden som sitter med näsan tryckt mot köksfönstret och kommunicerar med någon vän och berättar de senaste, jag började med sånt redan som barn!

Fb-Button

4 kommentarer

  1. OK Madde! Av oss ska du få en skrivmaskin och en miniräknare. Nu kan du öva på att se överraskad ut när du öppnar paketen…

  2. Haha jag är också nyfiken.
    När mamma levde så hade jag å syrran en asbra teknik. Jag brukade luska reda på vad syrran skulle få och så gjorde hon samma och så skvallrade vi för varann. Sen satt vi där och överdrev på julafton och låtsades vara överraskade. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: