Flyg min väg.

20121214-065121.jpg

Dags för jobb då. Det är fredag och sista arbetsdagen för denna vecka, det är även den 14 december och således 10 dagar kvar till julafton. Tiden går verkligen fort! För efter julafton är det nyår, sen går januari jättefort vips fyller jag år i februari och sen är det sportlov, efter det går det fort och så är det april med tussilago och sen kommer Maj med fina gröna knoppar. Sen är det juni som drar med sig sommaren. Jag ser fram emot den ljusa sidan på året snart är denna kyla över!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Flyg min väg.

 • 14 december, 2012 at 09:43
  Permalink

  Ha en bra arbetsdag, min Måndag börjar kl 21 ikväll 🙂

  Reply
 • 14 december, 2012 at 12:36
  Permalink

  Det här året har gått så sjukt fort! Ser dock inte framemot att fylla år, vi fyller väl nästan samtidigt? Men våren ser jag framemot däremot. 🙂

  Reply
  • 15 december, 2012 at 21:50
   Permalink

   Sarah – Ja verkligen! Hehe lika här, ser aldrig framemot att fylla år. Tycker det är överskattat, hehe vi gör ju de. Jag tror jag är någon dag äldre än dig bara :-p. Nackdelen med februari men fyller först 🙁

   Reply
 • 14 december, 2012 at 14:25
  Permalink

  Lugn i stormen. Det är bara dec än så länge, tyvärr 🙂 Snygg mössa!

  Reply
  • 15 december, 2012 at 21:52
   Permalink

   Karin – Det känns verkligen som tiden flyger fram inte sant? 😀

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: