Dark Mode Off / On
Läraryrket

4 arbetsdagar!

20121217-065955.jpg

Wow! Bara fyra arbetsdagar kvar på detta år! Fyra! Jag kommer garanterat längta tillbaka under lovet jag gillar att jobba och känna att jag lägger min energi på saker, men det ska bli skönt med lite ledigt också. Att få sitta i soffan i pyjamas en stund på morgonen, äta lite frulle och bara lunka runt. På tal om pyjamas skulle jag vilja ha ett par tofflor. Jag fick ett par av Anna för 10 år sen men dem är spårlöst försvunnen?! Så har inte kunnat använda dom på säkert 8 år minst… Så jag är ganska sugen på ett par nya att ha på mig hemma, det är nämligen sjukt kallt i min lägenhet och dessutom hatar jag att ha strumpor på mig hemma. Dom ryker av direkt när jag kommer hem, men nu är golvet iskallt hemma så ja känner mig tvungen att jag strumpor så tänkte att tofflor kanske funkar som substitut?

Nu ska jag fortsätta min sista bit till jobbet och dag ett av fyra!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: