Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

3 arbetsdagar.

20121218-070516.jpg

Idag är det endast tredagar kvar av terminen. Var seg och trött igår så blev inget inlägg mer än igår morse. När jag kom hem igår stressade jag runt med smått och gott som att svara och skriva mail in i det oändliga kändes det som. Efteråt så gick vi till maxi och mötte upp Björn. Han lagade pizza och William visade Björn netflix. När William la sig såg Björn little britain på netflix när de var slut klickade jag runt och såg den filmen sökarna som jag aldrig hade sett, Björn tyckte vi skulle se den så ja de gjorde vi, haha fy fan var så början av 90-tal så de skrek om det. Men ja, nu har jag sett den.

Idag ska vi alla tre förskoleklasser och åka pulka. Blir nog mysigt! Är riktigt bra pulka väder idag. Så pulka står på dagens att göra lista, jobbar min ”långa” dag idag. När jag kommer mot Falun i eftermiddag ska jag som är med i styrelsen för vänföreningen på Williams skola hjälpa till vid JulMosaik som det heter. Williams skola uppträder ju mycket och detta är en av de sakerna. Är så mysigt!

Så jag kommer inte hem förrän sent ikväll, men det är det absolut värt. Kommer bli en innehållsrik dag.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.