Sitter på bussen och ska åka till jobbet och sista arbetsdagen för denna termin. Så fort denna termin gått, och hösten! Känns som jag nyss satt på bussen till min första arbetsdag och nu är man på väg till min sista arbetsdag för denna termin. Känns ganska märkligt, när man tänker hur snabb tiden gått. Ikväll är det personalfest/julfest vilket kommer bli jättetrevligt.

8 kommentarer

  1. Ja när jag tänker på när du skrev att du skulle börja jobba så känns det inte så länge sen. Skrämmande att det går å fort allting. Även fast det inte känns så emellanåt :p

  2. Förstår att det måste kännas märkligt! Jag får jullov imorgon, och då har jag gått klart min första termin på gymnasiet! Det känns märkligt det med kan jag lova! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa