Är ganska trött idag, det känns som dagen/veckan gått för fort denna gång. Jag har inte hunnit med, mycket i huvudet kanske och sen en förkylning som känns i luftrören framför allt. De får väl vara så i perioder tänker jag som en enkeldel i livet.

Nu ska jag ta och kolla på lite tvserier innan läggdags för egen del, vägrar sova vid åtta även om jag känner hur ögonlocken börjar slå igen. Imorgon har Williams skola temafest och det ska bli jättekul att se William visa upp vad han lärt sig under hösten.

Nä känns inte de minsta intressant att blogga denna dag, lovar mer av intresse imorgon. Nu blir det Pretty Little Liars och The lying game.

2 kommentarer

  1. Känner igen det där med att man inte vill lägga sig så tidigt. Känns som man förlorar så mkt tid då. Men stunder som då åt dig borde man göra det för att ta igen sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa