Fy sjutton, de är så kallt att fötterna redan känns som bortdomnade isbitar trots sockor och tjocka strumpor… Hej du vinterkyla. Jag är inget större fan till detta, men om cirka fyra veckor är det snart Mars och kylan brukar börja till att avta då. Du ljuva vår vad jag längtar efter dig.

Idag har William skola temafest på eftermiddagen och jag ska jobba som vanligt. Redan torsdag, så imorgon är det fredag och William ska till en klasskompis på gladiatorkväll där de ska se på gladiatorerna, riktigt kul initiativ tycker jag, från föräldrarnas sida att bjuda in klasskamrater på sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: