Jag hade verkligen INGEN blogglust igår. Det kändes helt värdelöst att ens fundera på saken… Jag såg lite tvserier och gick och la mig. Vaknade några gånger i natt då grannen hade trevligt. Det hörs ju när folk har trevligt och står på balkongen och skrattar och pratar, men inte mig emot så tro inte det är något klagade av något slag för de är det inte. Jag kände bara att jag blev glad att vissa är glada på nätterna. Själv var jag så trött så jag stupade, jag tror kroppen inte är helt i form. Jag hostar jättemycket och är snorig. Det är väl ett ganska typiskt den här årstiden tror jag.

William var på Gladiatorkväll igår och sov sedan över hos Björn, idag skulle han till sin farmor en sväng så jag tror han får en bra dag tills han kommer hem. Själv ska jag väl duscha och fixa mig nu i brist på annat. Blir nog en lugn dag för min del.

8 kommentarer

  1. Låter som du behöver en lugn dag o krya på dig så det inte blir värre!

    Svar: Nej jag vet att det inte går att få igång en förlossning så länge det inte är moget. Bara önsketänkande. :p

  2. ”så jag tror han får en bra dag tills han kommer hem”
    Hoppas att han inte läser din blogg för det lät ju inte så lovande, hahaha…
    Men jag förstår hur du menade, och jag vet att han får det bra när han kommer hem också, för du är världens bästa mamma (efter mig då förstås)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa