Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

I wanna dance its friday!

Så var det fredag igen! Lön idag också vilket gör att idag blir det att betala räkningarna, alltid lika kul.
Sitter på bussen mot jobbet, lika iskallt som alla andra dagar. Fast jag antar att det var något förväntat! Men nog märks det att Sverige går mot ljusare tider i alla fall. Dagen är inte mörk klockan 16:00 och solen har smått börjat skina vid 8:00. Så godmorgon alla fina fredagsfirare!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d