Jag och William hann med att se två filmer, sedan var det dags för honom att sova. Själv satte jag igång och göra mindre kategorier på bloggen men nu orkar jag inte sortera inlägg mer för idag, fortsätter när jag sovit. Kände lite att jag vill få lite mer struktur bland alla mina kategorier så det är mer överskådligt! Jag gillar inte röra, och just med mina kategorier kändes det som en enda jävla röra bokstavligt talat.
Hur som haver, har jag skrattat mig tårögd åt SMS-maraton med mina fina vänner Sofie och Anna nu är det inbokat med tjejträff i Juni! Prata gamla minnen och skratta, vi har gjort helt galna saker tillsammans. Jag skrattade så tårarna rann åt alla sms som avlöste varandra här hemma. Säter, småpojkar och andra galenskaper är bara de lilla som hänt under vår tid som vänner. Det är väl lite så att när man blir vuxen får man mindre tid med varandra, Anna har två små, Sofie har flyttat och jag bor här med skolbarn och jobb. Det är ju bara så, när man blir vuxen och ansvarsfull får man ett LIV! Men som jag skrev till mina fruntimmer; vi år som årsvin blir bara vackrare, fylligare och ”rikare” med åren!

Nä nu ska jag bege mig till sängen!

001Körde med onyttig lördag. Men tycker att de kan vara okej en dag i veckan.

002Mitt stora hjärta, var lite rädd när han såg ParaNorman. Den var lite läskig tyckte han,
så vid några tillfällen hoppade han högt.

003Älskade underbara du! <3

4 kommentarer

  1. men det är ju superhärligt om man tillhör den skaran, jag tycker själv att jag tillhör den skaram om man får säga så hihi nä men folk har sagt det till mig -jag tycker det är så vi kvinnor ska tänka om oss själva iaf 🙂 det är ganska sällsynt bland män också men är det en som är som ett årsvin så är det Enrique Ingelsias -killen blir bara snyggare och snyggare för varje år som går fast han snart är 40 😛

    1. Nightflies – Visst är det så 😀 . Jag tycker nog de flesta kvinnor blir vackrare med åren medan män faktiskt sällan blir det :-p . Håller även med om Enrique 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa