Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Life is LOVE

20130217-175026.jpg

Ligger på soffan hos Björn och här mitt absolut hatprogram Charlie och Lola i bakgrunden. Björn bjuder på mat idag och jag njuter av att ha William nära.

8 Comments

  1. Haha, Charlie och Lola är ju söta 😀 Däremot hatar jag vinjetten till han med önskestövlarna! jag hatar den så mycket att mina barn höjer ljudet till max och öppnar alla dörrar här hemma VARJE GÅNG den spelas. Snälla barn man har 😉
    Kram på er!

    1. Åsa – hehe, och jag som inte tål programmet får gåshud hehe 😀 . Han med önskestövlarna är hemskt med. Tacka vet jag Ika i rutan och annat man växte upp med 😉 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: